Σελίδες

16 Ιαν 2013

Τουριστική προτεραιότητα η ελληνική γαστρονομία, δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Η ανάπτυξη της Ελληνικής Γαστρονομίας, στο πλαίσιο των θεματικών ενοτήτων του τουρισμού, αποτελεί μία από τις άμεσες προτεραιότητες, όπως τόνισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Θήρας, στο Μουσείο της Ακρόπολης, με την ευκαιρία της ανακήρυξης του 2013 ως έτους Γαστρονομίας στη Σαντορίνη.
Η υπουργός, επισήμανε ότι στη στρατηγική ανάπτυξης του
ελληνικού τουρισμού οι θεματικές ενότητες αποτελούν άμεση προτεραιότητα γιατί θα εμπλουτίσουν το τουριστικό προϊόν και θα συμβάλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» για τον ελληνικό τουρισμό.

Προς την κατεύθυνση αυτή, τόνισε η υπουργός, η πρωτοβουλία του δήμου Θήρας, να ανακηρύξει το 2013 έτος γαστρονομίας στη Σαντορίνη, είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια που κινείται προς τον επιδιωκόμενο σκοπό.
Το νησί της Σαντορίνης, που ούτως ή άλλως αποτελεί ένα ισχυρό ‘brand’ στην παγκόσμια τουριστική σκηνή, είναι ο ιδανικός τόπος από τον οποίο μπορεί να ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια, σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Πηγή:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου