Σελίδες

17 Ιαν 2013

Συνέδριο “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες” 1-3 Μαρτίου, Αίθουσα Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα.


Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με “τάση φυγής προς τα μπρος”, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις για νέες καλλιέργειες, για νέες δουλειές. Το συνέδριο-έκθεση “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες” ήρθε να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για αυτόν τον κλάδο. Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, κ.ά.
Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου-έκθεσης “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”, έμπειροι
επιχειρηματίες από τους παραπάνω κλάδους, έμπειροι καλλιεργητές, καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους.
Νέοι αλλά και υπάρχοντες αγρότες που αναζητούν δυναμικές αναδιαρθρώσεις καλλιεργειών, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας.
Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.
Γι’ αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της εταιρείας σας. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση θα αντλήσετε νέους υποψήφιους πελάτες-επενδυτές για τα προϊόντα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου